TEFAL EP INTUITION SS

EP INTUITION SS Intuition, jednostavnost za svaki dan!

Intuition, asortiman posuđa koje čini kuvanje jednostavnim i garantuje ukusne rezultate.
Zahvaljujući svojim smart karakteristikama i jedinstvenim dizajnom, Intuition linija posuđa kombinuje eleganciju i jednostavnost za svakodnevne puzdane performanse.
Ova linija je izrađena od nerđajućeg čelika vrhunskog kvaliteta 18/10 i ima garanciju od 5 godina. Njegova nelepljiva obloga od titanijuma osigurava izuzetanu otpornost i maksimalnu dugotrajnost.

 

Elegnacija i jednostavnost za svakodnevno kuvanje

INTUITION asortiman posuđa je specijalno dizajniran kao kombinacija neverovatne otpornosti i trajnosti nerđajueg čelika i smart karakteristika. 

Ova linija je izrađena od nerđajućeg čelika vrhunskog kvaliteta koji garantuje izvanrednu trajnost.

INTUITON posuđe karakterišu i specijalno dizajnirane ivice koje olakšavaju izlivanje kao i vidljive merne oznake.

Posuđe je kompatibilno sa svim izvorima toplote, uključujući i indukciju. 

 

 

 

 

*Molimo vas da proverite bezbednosna uputstva & način upotrebe posuđa 

Osnovno
  • 5 godina garancije*

    • Najkvalitetniji 18/10 nerđajući čelik za duži radni vek posuđa
    • Najbolja tehnologije prizvodnje za poboljšanje otpornosti proizvoda
    • Najbolji dizajn u svrhu povećanja dugotrajnosti, uživanja i udobnosti pri kuvanju

  • NELEPLJIVA OBLOGA OD TITANIJUMA za dugotrajnu nelepljivost

    Ova obloga nudi značajne performanse zahvaljujući debljem nelepljivom završnom sloju ojačanom titanijum česticama.

  • Jednostavno čišćenje

    Jednostavno čišćenje zahvaljujući nelepljivoj oblozi.

  • Vidljive merne oznake

    Jednostavna provera količine

  • Smart ivice za sipanje

    Za bolju preciznost

  • Safe non-stick coating

  • Kompatibilnost izvora toplote: svi izvori toplote + indukcija

    Kompatibilnost na svim izvorima toplote (plin, električni, keramički) + indukcija

  • Full induction 

  • Tefal: Svetski #1 u posuđu*

    Samo Tefal ide tako daleko da garantuje savršene rezultate kuvanja. Još jedan razlog da odaberete Tefal.
    * Nezavisni panel 2016, vrednost prodaje u kategoriji posuđa

  • Naša posvećenost: zdravo kuvanje, eco-friendly razmišljanje.

    Cilj nam je da proizvedemo dugotrajne proizvode koje ćete koristiti jako dugo vremena, uz očuvanje zdravlja naše planete, zahvaljujući recikliranju proizvoda sa bezbednom nelepljivom oblogom (bez PFOA, bez olova, bez kadmija).

  • Energy-efficient cooking 

  • Faster cooking results

Karakteristike
Materijal NERĐAJUĆI ČELIK  
Izvor toplote INDUKCIJA, GAS, ELEKTRIKA, STAKLOKERAMIKA, HALOGENA PLOČA  
Mogućnost pripreme u rerni Yes, up to 250°C (except glass lids)  
Može da se pere u mašini za sudove DA  
Unutrašnja obloga/završna obrada Nelepljiva  
Boja unutrašnje obloge Crna  
Thermo-Spot (indikator temperature) Tiganji  
Spoljašnja obloga/završna obrada Sjajan polirani emajl  
Tip dna Napredna indukciona tehnologija  
Kljun za sipanje DA  
Tip ručki Fiksirane  
Stil kuvanja Jednostavno kuvanje  
Demontažna drška Ne  
Uputstva i priručnik
Česta pitanja
Samo tiganji za prženje, soseve i dinstanje iz Ingenio asortimana mogu da se koriste u rerni zahvaljujući drškama koje mogu da se skinu (uverite se da ste skinuli demontažne drške pre stavljanja posuđa u rernu). Kuhinjski pribor nikad ne treba koristiti u mikrotalasnoj pećnici ili konvekcijskoj rerni.
Za tiganje za prženje: između 140 °C i 195 °C
Za tiganje za palačinke: između 165 °C i 240 °C
To je optimalna temperatura za pečenje i prženje na naglo. Taj pokazivač vam pomaže da kuvate zdravije i na idealnoj temperaturi.
• Većina metalnog pribora, osim noževa ižica za mućenje, može se koristiti, ali budite oprezni.
• Izbegavajte sečenje direktno u posudi.
• Ne grebite po nelepljvoj oblozi. Sitne mrlje na posuđu ili ogrebotine su uobičajene i ne utiču na njegovu efikasnost.
• Nakon kuvanja, ne ostavljajte praznu posudu na izvoru toplote.
• Uvek izaberite odgovarajuću veličinu ringle i prilagodite plinski plamen da pokriva samo dno posude i ne prelazi prečnik dna.
• Nikada ne ostavljajte posude na izvoru toplote bez nadzora.
• Neka se posuđe ohladi pre čišćenja.
• Tiganj perite toplom vodom i tečnošću za pranje sudova da biste uklonili zaprljanja. Osušite ga i premažite nelepljivu oblogu malom količinom jestivog ulja pre prve upotrebe. Odstranite sav višak ulja.
• Operite i osušite posuđe posle svake upotrebe.
Posuda je bila izložena visokim temperaturama (pregrevanje prazne posude, kontakt vruće posude sa hladnom vodom itd.).
Pre čišćenja posude, ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi.
Iskrivljena posuda neće pružiti dobre rezultate kuvanja.
Tiganje NIKAD ne treba koristiti u mikrotalasnoj pećnici.
Treba da se pridržavate preporuka za upotrebu koje su naznačene na pakovanju ili u uputstvu za upotrebu koje se dobija uz proizvod.

U zavisnosti od asortimana, većina metalnog pribora se može koristiti osim noževa, viljušaka i žica za mućenje. Međutim, metalni pribor treba koristiti pažljivo. Izbegavajte pribor sa oštrim ivicama i izbegavajte sečenje direktno na tiganju. Ne ubadajte niti dubite nelepljivu oblogu.

Međutim, da biste produžili radni vek tiganja i dubokih tiganja, preporučujemo da ne koristite metalni pribor. Odlučite se za plastični ili drveni.
Ne. Kuvanje na visokoj temperaturi ne rezultira značajnim smanjenjem vremena kuvanja i svakako ne doprinosi kvalitetu hrane, tako da se preporučuje kuvanje na srednjim temperaturama. Još jedan razlog za ovu preporuku je to da kuvanje na visokoj temperaturi može oštetiti nelepljivu oblogu.
Da biste produžili trajanje premaza, trebalo bi da koristite manju količinu ulja prilikom prženja sa mešanjem ili grilovanja. Nije vam potrebno ulje ukoliko kuvate ili dinstate.
• Previsoke temperature mogu uzrokovati smeđe ili plave mrlje.
• Ostaci hrane, ako ih ne uklonimo, uzrokovaće promjenu boje na loncu kada se ponovno zagrije.
• Visoki sadržaj gvožđa u vodi može uzrokovati da lonac izgleda zarđalo.
Tiganj sa nelepljivom oblogom:
Posuđe sa nelepljivom oblogom je posebno napravljeno tako da se hrana ne lepi. Međutim, tiganj ili duboki tiganj mora da se pravilno održava. U tu svrhu, potrebno je da se pridržavate sledećih saveta: blago namažite uljem tiganj /duboki tiganj pre prve upotrebe, a onda ga operite i osušite. Ponovite postupak s vremena na vreme ako perete tiganj/duboki tiganj redovno u mašini za pranje sudova. Takođe, neophodno je da izbegavate prekomerno zagrevanje i grebanje, naročito ono nastalo upotrebom metalnog kuhinjskog pribora (špatulama, kutlačama) i/ili čišćenjem abrazivnim sunđerom.

Keramički tiganj:
Nelepljiva svojstva keramičke obloge su mnogo ograničenija nego kod klasične (PTFE) obloge, kako u pogledu performansi tako i trajanja. Preporučujemo kuvanje sa više masti, kao i detaljnije pranje sa malo više tečnosti za pranje. Za zalepljenu hranu preporučamo da ostavite kuhinjsko posuđe da se namače u vodi sa sapunicom, a moguće je dodati i malo belog sirćeta.
Tokom vremena keramička baza će se postati prekrivena mrljama koje se neće moći oprati. To ni na koji način neće uticati na performanse kuhinjskog posuđa i ne predstavlja nikakvu opasnost po zdravlje.

Posuđe od nerđajućeg čelika:
Prethodno zagrijan tiganj i niža temperatura ključni su za kuvanje bez lijepljenja u posuđu od nerđajućeg čelika. Prethodno zagrijte tiganj na niskoj ili srednje visokoj temperaturi jedan do dva minuta. Možete provjeriti da li je tiganj spreman za upotrebu tako što ćete na njega kapnuti nekoliko kapljica vode koje bi trebalo da pršte unaokolo. Nakon što se zagrijao na odgovarajuću temperaturu, dodajte 2–3 kašičice ulja ili dovoljno da prekrije dno površine za kuvanje. Prije dodavanja namirnica najbolje je laganim tapkanjem ukloniti bilo kakvu tekućinu i čekati da dostigne sobnu temperaturu. Prilikom dodavanja namirnica provjerite da li se čuje ravnomjeran zvuk cvrčanja kada namirnica dodirne površinu tiganja. Ovo ukazuje na to da namirnica počinje da se termički obrađuje čim dodirne površinu i time se stvara prirodna prepreka koja sprječava lijepljenje. Nemojte dirati namirnicu tokom kuvanja dok ne dostigne odgovarajući nivo pripreme. Prirodni šećeri u namirnici se karamelizuju na površini za kuvanje čime se razvijaju odlični ukusi, a namirnica se na prirodan način odiže od površine. Ako zvuk koji čujete kad namirnica dodirne površinu više liči na pucketanje nego na cvrčanje, to znači da je temperatura previsoka i može doći do lijepljenja.
NIKADA NE KORISTITE sprejeve za sprječavanje lijepljenja.
Ova promjena boje je uobičajena reakcija nerđajućeg čelika na toplotu. To se vrlo jednostavno i lako čisti. Koristite sredstvo za čišćenje posuđa od nerđajućeg čelika/bakra ili u tiganj sipajte malo soka od limuna ili sirćeta pa prebrišite papirnim ubrusom ili krpom.
Budući da su izrađene od debelog nerđajućeg čelika, ručke vrlo sporo sprovode toplotu. Međutim, bočne ručke će se brže zagrijati od dugih ručki jer su bliže tijelu tiganja. Stoga se uvijek postarajte da element na kojem pripremate hranu ne bude veći od tiganja. Na to koliko će dugo ručke ostati hladne na dodir utiče vrijeme pripreme i temperatura kuvanja. Ručke od nerđajućeg čelika pričvršćene na poklopac brže se zagrijevaju od bočnih ručki. Kad je riječ o upotrebi u pećnici, sve će se ručke zasigurno zagrijati. Preporučujemo korišćenje kuhinjskih rukavica tokom rukovanja s vrućim ručkama kako biste izbjegli opekotine.
Da. Kako biste izbjegli pojavu bijelih tačkica ili rupica, prije dodavanja soli tečnost treba da proključa, a zatim je dobro promiješajte. Drugi je način da so dodate nakon što hrana počne da se kuva. Stvaranje rupica ne utiče na rezultate kuvanja, ali može uticati na lijep izgled posuđa od nerđajućeg čelika.
Bijeli sloj uzrokuju minerali u vodi ili skrob koji određene namirnice ispuštaju tokom procesa kuvanja. Koristite sredstvo za čišćenje posuđa od nerđajućeg čelika/bakra ili u tiganj sipajte malo soka od limuna ili sirćeta pa prebrišite papirnim ubrusom ili krpom.
Ogrebotine na posuđu od nerđajućeg čelika mogu se pojaviti posebno ako se koristi metalni pribor. Međutim, ogrebotine ne utiču na performanse kuhinjskog posuđa. Preporučujemo korišćenje drvenog ili plastičnog pribora tokom kuvanja. Preporučujemo da ne koristite gnječilicu za krompir direktno u kuhinjskom posuđu. Dodajte so u vodu tek nakon što je voda provrela. Ako se so doda u čeličnu posudu dok je hladna, so će reagovati s čelikom jer toplota uzrokuje njeno otapanje. Također predlažemo najmanje jednom mjesečno čišćenje posuđe sredstvom za čišćenje posuđa od nerđajućeg čelika/bakra kako bi ono i dalje bilo blistavo.
Tiganj sa nelepljivom oblogom:
Ručno pranje sapunicom u vodi je dovoljno.
Tiganj se mora čistiti posle svake upotrebe da bi se uklonio sloj masti koji može ostati na površini. Ako se tiganj samo prebriše papirnim ubrusom ili se ispere u vodi, masnoća se neće potpuno ukloniti i može se skuvati sledeći put kada koristite tiganj. Moguća je pojava mrlja.
Tiganji sa nelepljivom oblogom se ne smeju čistiti praškom za ribanje ili abrazivnim sunđerima. Najlonski sunđer je idealan i za unutrašnjost i za spoljašnost tiganja.

Keramički tiganj:
Preporučujemo da keramički tiganj perete ručno, vodom i blagim deterdžentom. Najefikasnije je pranje tiganja na taj način.
Ako tiganj ne bude dovoljno čist prilikom običnog pranja, možete sipati malo sirćeta i vode u tiganj i zagrejati ga. Ključala mešavina vode i sirćeta će očistiti tiganj. Posle ovoga, dobro isperite tiganj, osušite ga i istrljajte ga sa malo suncokretovog ulja, na primer. Tiganj će biti kao nov.
Ako je u osnovi uporna prljavština, možete prvo da natopite tiganj toplom vodom i efikasnim deterdžentom za odmašćivanje sudova. Potom, ako je potrebno, možete očistiti tiganj plastičnim abrazivnim sunđerom uz malo tečnog abrazivnog deterdženta.

Tiganj od očvrsnutog aluminijuma:
Da biste produžili radni vek tiganj, preporučujemo ručno pranje neabrazivnim sunđerom.
Spoljna obloga štiti kuhinjsko posuđe od štetnih posledica pranja. Stoga je izuzetno važno da ne oštetite ovu oblogu i preporučujemo da izbegavate upotrebu abrazivnih sunđera (Scotch Brite).
Ako koristite mašinu za pranje sudova, poželjno je da koristite blage deterdžente, kao što su oni tečni i u gelu.
S druge strane, ne preporučuje se prekomerna upotreba mašine za pranje sudova.
Ručno pranje bez abrazivnih sunđera produžava radni vek posuđa.

Posuđe od nerđajućeg čelika:
Za svakodnevno čišćenje dovoljna je topla voda s deterdžentom. Preporučujemo vam da temeljno očistite tiganj nakon svake upotrebe jer ostaci hrane na tiganju mogu uzrokovati promjenu boje i lijepljenje.
Da biste uklonili zalijepljene ostatke hrane ili se riješili promjene boje i mrlja zbog previsokih temperatura, preporučujemo čišćenje proizvoda sredstvom za čišćenje posuđa od nerđajućeg čelika/bakra. Sredstvo možete koristiti kako za unutrašnji tako i za spoljašnji dio posuđa.
Ako voda koju upotrebljavate ima visoki sadržaj gvožđa, možete primijetiti boju rđe. Kako biste to uklonili, koristite sredstvo za čišćenje posuđa od nerđajućeg čelika/bakra.
Neke dijelove smijete staviti u mašinu za pranje posuđa, a neke ne smijete.

Kompatibilnost za pranje u mašini za pranje posuđa:
  • Lonac/tiganj: Da biste produžili životni vijek svog proizvoda, preporučujemo samo ručno pranje. U slučaju pranja u mašini za pranje posuđa, poželjno je koristiti blage deterdžente u vidu tečnosti, gela ili praška, a ne tablete ili vrećice. Određeni dijelovi mogu otupiti i promijeniti boju zbog dejstva korozivnih deterdženata. Naša garancija ne pokriva takvu vrstu habanja.

  • Posebna ručka (poput drvenih ili ručki koje se mogu skinuti kao Ingenio): NE, samo ručno pranje, preporučuje se upotreba neabrazivnog sunđera.

  • Poklopac za kuvanj (osim drške magnetnih tipova): DA.

  • Odvojive drške poklopca magnetnih tipova: NE, može dovesti do stvaranja rđe.

  • Zaptiveni poklopac za odlaganje: NE, može dovesti do deformacije.

Kako biste produžili životni vijek svog tiganja, preporučujemo samo ručno pranje neabrazivnim sunđerom. Kod pranja u mašini za pranje posuđa, poželjno je koristiti blage deterdžente poput tečnosti ili gela.
Kako biste uklonili mrlje od zagorjele hrane s posuđa od nerđajućeg čelika, ulijte hladnu vodu i pustite da voda provri. Prije pranja pustite da se voda ohladi. Kako biste u potpunosti očistili posuđe, možete upotrijebiti provjereno sredstvo za čišćenje. Za čišćenje polirane površine ne preporučuje se upotreba čelične vune, čelične četke kao ni abrazivnog sredstva za čišćenje.
Ručke i drške se mogu olabaviti tokom vremena usled stalnog zagrevanja i hlađenja spoja. Ako se ovo desi, pažljivo ih zategnite odgovarajućim šrafcigerom, ali nemojte da ih pretegnete.
• Možda su se ostaci hrane nataložili u tiganju što može biti rezultat predugog prženja hrane u tiganju. Ovo se obično može očistiti tako što se tiganj napuni vodom i deterdžentom i ostavi preko noći. Nakon toga pomešajte sodu bikarbonu i vodu i nežno istrljajte tiganj neabrazivnim sunđerom (sunđerom za nelepljive obloge). Zatim treba da obnovite nelepljivu oblogu sa malo ulja koje ćete naneti na površinu tiganja papirnim ubrusom.
• Tiganj se možda pregrejao, što je izazvalo oštećenje i promenu boje obloge. Kada često pregrevate tiganj, nelepljiva podloga počinje da gubi svoja svojstva. Crveni Thermo-Spot u tiganjima je indikator toplote i ukazuje na trenutak kada tiganj dostigne idealnu temperaturu za pripremu hrane. Kada tačka postane jarko crvena, smanjite grejač da biste održavali temperaturu. Nemojte nastaviti da zagrevate tiganj na visokoj temperaturi jer će to dovesti do pregrevanja tiganja i nelepljive obloge.
• Ako ga perete u mašini za pranje sudova, nakon svake upotrebe namažite oblogu uljem da biste sprečili njeno sušenje i da biste osigurali njen najbolji učinak.
• Tiganj je bio izložen prevelikoj toploti ili pogrešnom izvoru toplote, zbog čega se osnova tiganja iskrivila i promenila oblik.
• Takođe, nemojte da sipate hladnu vodu u vreo tiganj ili da ubacujete vrelu posudu u hladnu vodu. Nagle promene temperature mogu da prouzrokuju da se metal iskrivi što dovodi do neravne osnove.
Vodite računa kada postavljate tiganje na gasne ringle jer broj potpornih nožica varira, a malim tiganjima može biti potreban i tronožac, koji većina proizvođača gasnih ringli dostavlja uz ringlu ili ga možete kupiti odvojeno.
Prekomerna sila primenjena na aluminijumskim loncima ili tiganjima za prženje, na primer, usled ispuštanja na tlo ili udaranja može da uzrokuje deformacije lonaca/tiganja. (Lonac/tiganj za prženje se neće deformisati usled visoke temperature kuvanja.)
NE. Posuđe sa Tefal/T-fal nelepljivom oblogom ne sadrži PFOA kiselinu. To redovno proveravaju nezavisne laboratorije, koje potvrđuju odsustvo PFOA kiseline u gotovim proizvodima. Od 2003. godine, redovno se obavljaju testovi u nezavisnim laboratorijama u mnogim zemljama (Aromalise i Ianesco u Francuskoj, TuvSud u Hong Kongu i SGS u Kini). Ovi testovi su sistematski dokazali odsustvo PFOA kiseline u proizvodima sa Tefal/T-fal nelepljivom oblogom.
Ne, nelepljiva obloga nanosi se samo u fabrici prilikom samog proizvodnog procesa.
Vrlo se retko događa da se istroši usled normalne upotrebe i održavanja. Pravilna upotreba i briga omogućiće da posuđe duže zadrži dobre performanse. U većini slučajeva do trošenja nelepljive obloge dolazi usled pregrevanja, grebanja i/ili abrazivnog čišćenja.
U okviru usredsređenosti na kvalitet, Tefal/T-Fal je ustanovio pravilnik „Zdravlje i okolina” koji sadrži Eko-informacije o Tefal/T-Fal proizvodima sa nelepljivom oblogom. On garantuje odsustvo PFOA, olova i kadmijuma u Tefal/T-Fal nelepljivoj oblozi, kao i neškodljivost proizvoda sa nelepljivom oblogom, kako za korisnika, tako i za okolinu. Pomenute Eko-informacije bazirane su na analizama koje su dobijene u nezavisnim laboratorijama u mnogim zemljama (INERIS u Francuskoj, ASAHI GLASS FLUORPOLYMERS u Ujedinjenom Kraljevstvu, FABES Labs u Nemačkoj, MB Labs u Kanadi i SGS u Kini). Ova posvećenost se nalazi na Tefal/T-Fal veb-stranici, kao i na ambalaži kuhinjskog posuđa sa Tefal/T-Fal nelepljivom oblogom.
U ovom trenutku, vlada izvesna zabuna oko svojstava nelepljive obloge, koja se ponekad meša sa perfluorooktanskom kiselinom (PFOA). Međutim, Tefal/T-Fal nelepljiva obloga napravljena je od PTFE, što je skraćenica stručnog naziva za politetrafluoretilen. Neškodljivost ovog materijala potvrđena je od strane agencija za javno zdravlje u Evropi i SAD. PFOA i PTFE su dva sasvim različita elementa. Ukratko, posuđe sa Tefal/T-Fal nelepljivom oblogom sadrži PTFE, a ne PFOA. Uz to, pre više od dvadeset godina, Tefal/T-Fal se obavezao da neće koristiti olovo ili kadmijum prilikom izrade kuhinjskog posuđa, što je garancija neškodljivosti svih njihovih proizvoda.
PFOA je standardizovana engleska skraćenica za perfluorooktansku kiselinu. Na svakom završnom proizvodu, istaknuto je da Tefal/T-Fal garantuje odsustvo PFOA, olova i kadmijuma i da je Tefal/T-Fal nelepljiva obloga potpuno neškodljiva za okolinu i potrošače.
Nelepljiva obloga i emajl Tefal/T-Fal kuhinjskog posuđa ne sadrže kadmijum ili olovo. Već poslednjih 20 godina naše kuhinjsko posuđe se kreira i proizvodi bez olova i kadmijuma. Eko-informacije nalaze se na ambalaži svih proizvoda koji imaju Tefal/T-Fal nelepljivu oblogu.
Tefal/T-Fal nelepljiva obloga je tehnička obloga napravljena od polimera koji su poznati pod nazivom politetrafluortilen, odnosno PTFE. Upravo PTFE pruža karakteristike nelepljivosti kuhinjskom posuđu. Zdravstvene organizacije u Evropi i Sjedinjenim Američkim Državama (ANSES, EFSA, FDA) dokazale su da je PTFE inertna supstanca koja ne ulazi u hemijske reakcije sa hranom, vodom i domaćim proizvodima za čišćenje. Neškodljiva je čak i ukoliko se proguta. Iste organizacije za javno zdravlje potvrdile su neškodljivost PTFE obloge za upotrebu u kuhinjskom posuđu. Zapravo, PTFE je toliko bezbedna da se često upotrebljava u medicini na pejsmejkerima i cevčicama koje zamenjuju arterije. Koristi se za operacije na pacijentima koji boluju od ozbiljnih bubrežnih oboljenja. Takođe, zglobni delovi nekih proteza takođe su delimično presvučeni PTFE oblogom.
Brz način da proverite da li možete koristiti tiganje na indukcionoj ploči je test uz pomoć magneta. To je lako – ako se magnet zalepi za osnovu tiganja, to znači da možete da ga koristite na komercijalnoj indukcionoj ploči.
Teško je odrediti tačan broj godina jer životni vek zavisi od uslova i učestalosti korišćenja. Da biste produžili životni vek, trebalo bi da ga zaštitite od nepotrebnih visokih temperatura i da izbegavate zagrevanje ako nema vode unutra. Dovoljno je umereno do slabo zagrevanje. Nemojte da čuvate kuvanu hranu duži vremenski period (jedan dan ili duže).
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.