Broj osoba
Cena
Težina pripreme
Vreme pripreme
Vreme pripreme
Skuvajte nudle u ključaloj posoljenoj vodi sve dok ne omekšaju. Dobro ih ocedite i sklonite na stranu.
Stavite vok na ringlu i dobro ga zagrejte. Zatim dodajte malo suncokretovog ulja i junetinu isečenu na trake. Posolite, pobiberite i pržite meso uz neprestano mešanje jedan minut sve dok meso u celosti ne poprimi svetlo braon boju.
Izvadite meso na tanjir i održavajte toplotu.
Sipajte još malo suncokretovog ulja i dodajte iseckanu stabljiku korijandera, đumbir, beli luk, ljutu papričicu, papriku i tikvicu. Pržite uz neprestano mešanje jedan minut sve dok jelo ne dobije svetlo braon boju i zatim dodajte oceđene nudle i med.
Pržite uz neprestano mešanje sve dok nudle ne postanu vruće i zatim dodajte isprženu junetinu i sokove koji su ostali tanjiru i začinite soja sosom, susamovim uljem i sokom limete da biste uravnotežili ukuse.
Pospite listićima korijandera pre serviranja.
Najbolja nelepljiva obloga otporna na ogrebotine*
*U poređenju sa drugim Tefalovim nelepljivim oblogama. Interni abrazioni testovi.
100% jednostavno održavanje
Izdržljiva & otporna nelepljiva obloga
Otporna neprijanjajuća obloga za svakodnevno kuvanje
Pronađite uslove garancije za proizvod
Pronađite servisni centar
Pronađite uputstva za upotrebu Tefal proizvoda.
Dobijte odgovore na pitanja.
Naši savetnici su vam na usluzi.