Broj osoba
Cena
Težina pripreme
Vreme pripreme
Vreme pripreme
Skuvajte nudle u ključaloj posoljenoj vodi sve dok ne omekšaju. Dobro ih ocedite i sklonite na stranu.
Stavite vok na ringlu i dobro ga zagrejte. Zatim dodajte malo suncokretovog ulja i junetinu isečenu na trake. Posolite, pobiberite i pržite meso uz neprestano mešanje jedan minut sve dok meso u celosti ne poprimi svetlo braon boju.
Izvadite meso na tanjir i održavajte toplotu.
Sipajte još malo suncokretovog ulja i dodajte iseckanu stabljiku korijandera, đumbir, beli luk, ljutu papričicu, papriku i tikvicu. Pržite uz neprestano mešanje jedan minut sve dok jelo ne dobije svetlo braon boju i zatim dodajte oceđene nudle i med.
Pržite uz neprestano mešanje sve dok nudle ne postanu vruće i zatim dodajte isprženu junetinu i sokove koji su ostali tanjiru i začinite soja sosom, susamovim uljem i sokom limete da biste uravnotežili ukuse.
Pospite listićima korijandera pre serviranja.