Broj osoba
Cena
Težina pripreme
Vreme pripreme
Vreme pripreme
Uklonite kožicu sa fileta od pilećih prsa. Sve sastojke za marinadu izmešajte u velikoj činiji.
Piletinu uvaljajte u mešavinu. Prekrijte i odložite u frižider na 15 minuta.
Za to vreme napravite salsa sos sa povrćem. U činiji izmešajte svo povrće i iseckano začinsko bilje. Napravite preliv od maslinovog ulja i limunovog soka, prelijte preko salse i sjedinite.
Ispržite piletinu u blago nauljenom Tefal tiganju sa nelepljivom oblogom oko 15 – 20 minuta sve dok se potpuno ne isprži i postane vrela.
Poslužite piletinu sa salsom.
Najbolja nelepljiva obloga otporna na ogrebotine*
*U poređenju sa drugim Tefalovim nelepljivim oblogama. Interni abrazioni testovi.
100% jednostavno održavanje
Izdržljiva & otporna nelepljiva obloga
Otporna neprijanjajuća obloga za svakodnevno kuvanje
Pronađite uslove garancije za proizvod
Pronađite servisni centar
Pronađite uputstva za upotrebu Tefal proizvoda.
Dobijte odgovore na pitanja.
Naši savetnici su vam na usluzi.