Broj osoba
Cena
Težina pripreme
Vreme pripreme
Vreme pripreme
U Tefal dubokom tiganju prečnika 20 cm zagrejte maslinovo ulje i blago dinstajte mleveni beli i crni luk oko 3 minuta sve dok ne omekšaju. Dodajte paradajz, tucane ljute papričice i origano.
Paradajz izgnječite poleđinom kašike. Prekrijte i krčkajte 20 minuta, uz povremeno mešanje, sve dok se sos znatno ne redukuje i zgusne. Za to vreme, u Tefal šerpi za testeninu prečnika 20 cm proključajte veću količinu zasoljene vode. Skuvajte testeninu u skladu sa uputstvima na ambalaži ili al dente i zatim je ocedite.
Poslužite u toplim tanjirima i sipajte po kutlaču sosa. Pospite iseckanim svežim bosiljkom i peršunom i dodajte parmezan.
Najbolja nelepljiva obloga otporna na ogrebotine*
*U poređenju sa drugim Tefalovim nelepljivim oblogama. Interni abrazioni testovi.
100% jednostavno održavanje
Izdržljiva & otporna nelepljiva obloga
Otporna neprijanjajuća obloga za svakodnevno kuvanje
Pronađite uslove garancije za proizvod
Pronađite servisni centar
Pronađite uputstva za upotrebu Tefal proizvoda.
Dobijte odgovore na pitanja.
Naši savetnici su vam na usluzi.