Broj osoba
Cena
Težina pripreme
Vreme pripreme
Vreme pripreme
Isecite piletinu na tračice i istrljate ih solju.
Isecite šunku, celer, pečurke, šargarepu i crvenu papriku u komadiće slične veličine.
Tanko isecite mladi luk.
Rastvorite kocku bujona u vodi.
Dodajte kukuruzno brašno, sos od školjki, susamovo ulje i šeri.
Zagrejte 1 kašiku ulja u Tefal tiganju.
Dodajte piletinu i indijski orah.
Uklonite sastojke kašikom sa rupicama.
Dodajte 2 kašike ulja od kikirikija, pečurke i kukuruz šećerac.
Pržite 1 minut uz stalno mešanje. Dodajte šunku, celer, grašak, šargarepu i crvenu papriku.
Pržite 2 minuta uz stalno mešanje.
Dodajte bujon i mladi luk.
Pospite komadiće piletine bujonom u kocki.
Vratite piletinu i indijski orah u posudu.
Dodajte mešavinu bujona i mešajte sve dok sos ne proključa i zgusne se. Zagrevajte nekoliko minuta.
Poslužite sa skuvanim pirinčem ili testeninom.
Najbolja nelepljiva obloga otporna na ogrebotine*
*U poređenju sa drugim Tefalovim nelepljivim oblogama. Interni abrazioni testovi.
100% jednostavno održavanje
Izdržljiva & otporna nelepljiva obloga
Otporna neprijanjajuća obloga za svakodnevno kuvanje
Pronađite uslove garancije za proizvod
Pronađite servisni centar
Pronađite uputstva za upotrebu Tefal proizvoda.
Dobijte odgovore na pitanja.
Naši savetnici su vam na usluzi.