Broj osoba
Cena
Težina pripreme
Vreme pripreme
Vreme pripreme
Isecite piletinu na tračice i istrljate ih solju.
Isecite šunku, celer, pečurke, šargarepu i crvenu papriku u komadiće slične veličine.
Tanko isecite mladi luk.
Rastvorite kocku bujona u vodi.
Dodajte kukuruzno brašno, sos od školjki, susamovo ulje i šeri.
Zagrejte 1 kašiku ulja u Tefal tiganju.
Dodajte piletinu i indijski orah.
Uklonite sastojke kašikom sa rupicama.
Dodajte 2 kašike ulja od kikirikija, pečurke i kukuruz šećerac.
Pržite 1 minut uz stalno mešanje. Dodajte šunku, celer, grašak, šargarepu i crvenu papriku.
Pržite 2 minuta uz stalno mešanje.
Dodajte bujon i mladi luk.
Pospite komadiće piletine bujonom u kocki.
Vratite piletinu i indijski orah u posudu.
Dodajte mešavinu bujona i mešajte sve dok sos ne proključa i zgusne se. Zagrevajte nekoliko minuta.
Poslužite sa skuvanim pirinčem ili testeninom.