Broj osoba
Cena
Težina pripreme
Vreme pripreme
U Tefal dubokom tiganju otopite maslac, sirup i mleko na umerenoj temperaturi, ali ne da proključa. (Zamoli nekog odraslog da ti pomogne oko ovog dela recepta).
Skloni sa vatre i pusti da se ohladi 3 minuta.
Koristeći sito, sipaj šećer u prahu i kakao u istu posudu. Sipaj 2 kašike mešavine šećera u prahu i kakaoa u duboki tiganj i dobro promešaj drvenom varjačom. Sipaj po 2 kašike mešavine šećera u prahu i kakaoa i umuti svaku novu količinu. Zapamti da je važno da dodaš malu količinu mešavine šećera u prahu i da sve dobro promešaš pre nego što dodaš novu količinu.
Ako dodaš previše mešavine odjednom nećeš uspeti da promešaš.
Nastavi da dodaješ mešavinu šećera u prahu sve dok se ne stvrdne (kada iskoristiš gotovo sav šećer u prahu, možeš da zamoliš nekog odraslog da ti pomogne, ako je mešavina isuviše gusta). Ostavi mešavinu da se ohladi i onda je oblikuj u kuglice.
Sipaj čokoladne mrvice u 2 posude. Sve kuglice uvaljaj u čokoladne mrvice ili šećer. Stavi kuglice u papirne korpice i ostavi ih u frižideru da se ohlade 2 do 3 sata. Slatkiše drži u vakuumskoj posudi na hladnom mestu do 4 dana.
Najbolja nelepljiva obloga otporna na ogrebotine*
*U poređenju sa drugim Tefalovim nelepljivim oblogama. Interni abrazioni testovi.
100% jednostavno održavanje
Izdržljiva & otporna nelepljiva obloga
Otporna neprijanjajuća obloga za svakodnevno kuvanje
Pronađite uslove garancije za proizvod
Pronađite servisni centar
Pronađite uputstva za upotrebu Tefal proizvoda.
Dobijte odgovore na pitanja.
Naši savetnici su vam na usluzi.