Broj osoba
Cena
Težina pripreme
Vreme pripreme
Vreme pripreme
Koristeći sito, pospite brašno i prašak za pecivo.
Premažite uljem posudu za kolač zapremine 1 l i u osnovu stavite krem od limuna.
Umutite maslac i šećer dok smesa ne postane lagana i vazdušasta.
Umutite jedno po jedno jaje sa kašikom prosejanog brašna.
Pomešajte preostalo brašno, mleko i limunovu koru metalnom kašikom.
Mešavinu sipajte u posudu za puding i poravnajte površinu. Prekrijte lepljivom folijom koja se može korisiti u mikrotalasnoj pećnici.
Pripremajte na pari 1 sat, zatim dopunite aparat sa još 500 ml vode, resetujte tajmer i pripremajte na pari još 30 minuta.
Prevrnite kolač i poslužite dok je vruć.
Napomena: Posuda za kolač ne sme da blokira rupice za paru na poklopcu ili da onemogućava da se poklopac pravilno postavi.