Svinjski odresci sa parmezanom

Svinjski odresci sa parmezanom

Glavno jelo

  • 4

    Broj osoba

  • Pristupačno

    Cena

  • Veoma jednostavno

    Težina pripreme

  • Vreme pripreme

  • Vreme pripreme

Sastojci

  • 4 svinjska odreska bez kostiju
  • 2 kašike običnog brašna
  • So i biber
  • 1 kašičica šećera
  • 1 jaje
  • 75 g svežeg rendanog parmezana.

Priprema

Isecite ivice svinjskih odrezaka tako da budu istog oblika.

Pomešajte brašno da začinima i šećerom.

Prekrijte svinjske odreske začinjenim brašnom.

Potopite u jedno razbijeno jaje i ravnomerno pospite parmezanom.

Pržite u ulju 7 do 8 minuta.

Ocedite i poslužite sa svežim sosom od paradajza.

Tefal proizvodi koji su neophodni za pripremu recepta